Hallo allemaal!
Ik heb vanmiddag een lekkere lunch gemaakt met de zelf gemaakte amandelmelk van eergisteren! Ik kwam er ook achter dat je als je vanille extract gebruikt in amandelmelk je het dan niet te lang moet laten staan want de alcohol die erin zit maakt dat het scherper word hoe langer je het laat staan. Als dit flesje op is word het maar eens kijken naar de stevia met vanille variant ipv een extract.
Wat heb je nodig?
300 ml amandelmelk
4 ingevroren bananen
200 gram ingevroren bramen
400 gram verse aardbeien
50 gram witte moerbeien
blender
Hoe maak je het?
Doe de amandelmelk in de blender en voeg in delen de ingevroren bananenstukjes toe zodat de blender niet alles in een keer hoeft te vermalen want dat kan hij vaak niet aan! Voeg daarna 200 gram aardbeien toe en 200 gram bramen. Mixen totdat het glad is, inschudden in een kom en vervolgens kun je de overige aardbeien en moerbeien bovenop strooien!
Smakelijk!