Hallo allemaal!
Ik heb vandaag een lekker recept voor jullie wat in 20 minuutjes gemaakt is! Gluten vrije havermout koekjes! Ze worden niet knapperig maar blijven een beetje smeuïg en zijn vooral erg lekker als je ze warm eet! Te lekker eigenlijk, ik heb ze namelijk net gemaakt en nu al weer allemaal opgegeten samen met mijn moeder.. oops! ; )
1. Haal de bakplaat uit de oven en leg hier een groot vel bakpapier op en verwarm de oven voor op 180 graden. 2. Pak een keukenmachine en doe alle ingrediënten bij elkaar behalve de rozijnen en mix dit totdat het aan elkaar plakt. 3. Er mogen nog stukjes havermout in zitten zo geeft het een lekkere bite. Gooi de rozijnen erbij en laat het even een keer doormixen zodat ze goed door het beslag verdeelt zitten. 4. Maak 5 middelgrote koekjes die je een beetje platdrukt op het bakpapier zodat ze niet te dik worden en ze snel gaar zijn. 5. Stop de bakplaat in het midden van de oven en bak de koekjes in 20 minuten gaar. Als je het idee hebt dat ze te hard gaan kun je ze na 10 minuten even omdraaien zodat de hitte overal goed verdeelt is. Tadaa! Je eigen verukkelijke koekjes! Laat ze "even" afkoelen en daarna mag je aanvallen! Smakelijk!Glutenvrije havermout koekjes
Print
Ingredients
Instructions
Eén reactie
kan ik de banaan vervangen door iets anders als binding?